Ingrediënten voor een gezonde diepvriesmaaltijd - omnipleasant.me

Ingrediënten voor een gezonde diepvriesmaaltijd – omnipleasant.me

Moeijenunekeerntwaweten? Omnipleasant is met een projectje gestart. En ik doe mee! Projectje schrijf ik hier, maar het is eigenlijk nogal groot…

We willen een soort online kookboek maken, met 365 diepvriesvriendelijke maaltijden. Gezonde maaltijden, die je goed kan invriezen en die na het ontdooien nog steeds super lekker zijn.
Je vindt alles in het Engels op zijn blog, ik doe het hier in het Nederlands.

Heb jij een gezond en diepvriesproof-recept liggen? Stuur maar door! Je krijgt automatisch en gratis het e-book met recepten als je zelf iets toevoegt. Je naam en/of site wordt ook vermeld, als je dat wil. En waarom zou je dat niet willen?

Als je een talenknobbel hebt, of je hebt het recept staan in het Engels, dan kan je het hier gewoon invullen. Liever in het Nederlands? Geen probleem, wij zijn flexibel. Mail het mij gewoon door en ik zorg dat het terecht komt. Liever in nog een andere taal? Sorry, maar ik kan u niet helpen. Want Google Translate, daar kan je duidelijk niet op rekenen!

En hoe het komt dat ik nu samenwerk met Omnipleasant? Omdat wij elkaar redelijk veel tegenkomen. Elke dag. Zo een beetje overal, hier in huis!

 

Written by mooiding

3 Comments

mooiding

Nee, geen deadline. We zijn van plan vanaf enkele receptjes een mini e-book rond te sturen. En blijven dan doorgaan!
Leuk dat je wil meedoen!

Reply
Myriam

Tof idee. Ik denk even héél diep na. O ja, gisteren heb ik je liebster Award ingevuld. Waarvoor nogmaals dank. Het was leuk 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *