voor wie het zich afvraagt: ik was Cruella De Vil op de 50 dagen (de nagels)

voor wie het zich afvraagt: ik was Cruella De Vil op de 50 dagen (de nagels)

Ik had hier precies een klein leesdipje, in april. Allemaal de schuld van #birdcage of de kooi. Veel te graag gelezen.

Ik stond onlangs op een swapbeurs van onze Lets groep, dus moest hier één en ander uitgemest worden. Ik deed boeken weg, DVD’s, wat oude electro. Maar ik vond ook boeken die ik nog niet gelezen had.

Ik begon de maand met deze ‘vondst’, Alfred en Emily. Van een Nobelprijswinnares. Eerlijk? Ik vond er niet zo veel aan. Deel 1 was nog ok, bij deel 2 haakte ik volledig af. Maar ik las flink door, want dan kon ik weer iets afvinken op mijn boekenchallenge (nr. 25). En toen het uit was, mocht het mee naar de swapbeurs!

Maar ik las ook een goed boek deze maand: the circle. Werd mij langs alle kanten aangeraden, en ik luister flink. In één zin samen te vatten als ‘de gevaren van sociale media’. Big brother is watching you, maar dan omdat we dit zelf willen. Ik vond het een goed boek, maar was wat ontgoocheld in het einde. Beetje voorspelbaar (ik wist meteen wie ‘Kalden’ was, en had gelijk ook), weinig verrassends. Ik gaf het een 4 op 5 in Goodreads. Ik heb het graag gelezen, er staan heel wat interessante dingen in. Angstaanjagende mogelijkheden voor de toekomst.

Maar als je nog steeds een boek zoekt om te lezen, zou ik toch eerst De kooi kiezen!

Written by mooiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *