Toen de oudste dochter nog alles at, zelfs scampi...

Toen de oudste dochter nog alles at, zelfs scampi…

Ik vertelde jullie een tijd geleden over mijn Pinterest ping-pong idee. Ik was enthousiast. Velen onder jullie waren enthousiast. En toen viel het allemaal een beetje op zijn gat.

Ik heb nu de spelregels een beetje aangepast. Veel simpeler. Ik maak iets van op mijn Pinterest pagina. En dan kies ik iets uit voor jullie om te maken. Heb je er zin in, laat dat dan hieronder weten. Dan kan je het maken en erover bloggen. Daarna mag je mij een Pin sturen die ik zal uitvoeren. Deal? Hey, wel niet te moeilijk maken, hé!
Heb je geen blog? (nog steeds niet begonnen, Nele?) Je mag toch meedoen hoor. Zeg het dan gewoon hieronder of het meeviel. En vergeet mijn uitdaging niet!

Ik maakte vandaag deze puree met tomaat, mozarella en nog veel andere dingen. Heel lekker! Blij dat ik het uitprobeerde! Volg maar de link, wedden dat je het herkent!
En dit staat ook nog op onze weekmenu. Ziet er heerlijk uit. Ik verwacht wel heel veel protest thuis, want de oudste, die eet niet graag scampi’s. Een dochter van mij, die niet graag scampi’s eet… How did that happen?

En dan nu: mijn pin voor jou! Ja, jij daar! Je mag deze week dit eens maken (of volgende week, of volgende maand). Ik deed het ook al, en was daar heel content van. Alleen wat spijtig van dat stukje duim. Maar geen paniek, het is al bijna volledig genezen ondertussen.

En voor diegenen onder jullie die zot zijn van Pinterest, maar niet graag koken (ja, Romina, dit gaat over jou); goed nieuws. Mijn volgende Pinterest ping-pong speelt zich niet af in de keuken. I promise!

Written by mooiding