Doe je mee met de bloghop?

Een bloghop, begot! Dikke merci aan Nina voor de organisatie!

Als het hoppen goed werkt, ben je hier waarschijnlijk terecht gekomen via de blog van iemand anders. Veel kans dat je mij nog niet kent (klein visje, grote vijver). Dus misschien is een kleine voorstelling wel op zijn plaats? Voor wie hier wel soms komt lezen, ik doe mijn best om het ook voor jullie plezant te houden. Want! Spoiler alert! Er valt ook iets te winnen deze keer!

Ik ben Renilde, mama van twee dochters, getrouwd met mediterende treehugger David. In bepaalde kringen wordt naar hem verwezen als ‘de zenmeister’, alhoewel hij echt niet altijd zen is, hoor! Het leven met twee opgroeiende dochters van 8 en 10 is soms een uitdaging, zelfs voor de meest rustige mens.
Zelf geef ik les in het middelbaar, en ben ik graag creatief bezig. Handletteren, bullet journaling, juwelen maken (vandaar ook de naam MooiDing), maar even goed lezen, koken, bakken, lopen, instameeten, buikdansen… Een beetje vanalles. En over dat beetje vanalles blog ik dan ook. Soms vind je hier een receptje terug, soms iets over het ouderschap, bedenkingen over volwassen worden, …

Enfin, neem iets om te drinken, zet u en snuister hier maar een beetje rond. Gegarandeerd dat je wel iets vindt dat je interesseert.  Van alle markten thuis, ik. Of zoiets…

Ik mag jullie met veel plezier doorverwijzen naar de blog van Kelly. Mama, blogger, fotografe en in het echt ook een toffe madam! Sommige van de bloggers uit deze bloghop ken ik ‘in het echt‘. Bizar hoe gewoon het bloggen al zotveel nieuwe mensen op mijn pad bracht. Ga zeker eens Kelly’s verslag lezen van onze shitty dinner. En probeer het zelf ook eens. Zo plezant en stressfree!

Oh ja, de give-away!
Wie een comment schrijft op deze blogpost en juist antwoordt op de schiftingsvraag, maakt kans op een handmade, gepersonaliseerd setje juwelen. Bestaande uit een armband en een set oorringen naar keuze. En daarop komt dan een tekst, of een naam die jij kiest. En heel den boel wordt gratis en voor niet opgestuurd naar jou. Ah ja, want anders is het geen give-away hé!

Klaar voor de opdracht? Ok! In de comment mag je noteren wat er op jouw armband mag komen. Voor jezelf, of voor iemand anders.
En de schiftingsvraag? Hoeveel keer ga ik gaan lopen/joggen in de maand mei?
De Hop duurt tot 31 mei. De winnaars van de wedstrijden worden in de maand juni verwittigd.

 

 

 

41 gedachten over “Doe je mee met de bloghop?

 1. Lore

  Wat een leuk iets, zo’n bloghop!
  Ik hoop dat je regelmatig kan gaan lopen Renilde!
  En als ik een leuke quote vind, dan bestel ik graag een armband voor mijn liefste mama ( maar k weet niet onmiddellijk wat er nu op kan 🙂 )

   1. Lore

    oh maar ik gun het iedereen anders hoor! ik bestel wel mijn armband!

    graag ‘ only the best moms get promoted to grandma’, maar ik mail je nog persoonlijk!

    als je een schiftingsvraagantwoord wil: euh….19 keer 🙂

 2. trijnewijn

  Ik kwam hier via lieze terecht en ze had gelijk, dit is een plekje om te blijven plakken. Ik ben zelf ook in vanalles en nog wat geïnteresseerd en vind hier veel leuks 🙂
  Moest ik winnen, dan ga ik voor de tekst “you can do it”, voor een vriendin die dit jaar erg diep gegaan is.
  Voor de schiftingsvraag wou ik eerst “meer dan ik” zeggen, aangezien ik niet meer mag lopen voor m’n knieën en dat antwoord sowieso juist is 😉 maar veel te flauw, dus gok ik op 7 keer en ben vol bewondering voor je efficiënt tijdgebruik als je daarin slaagt!

 3. Carmen

  Jij gaat in de maand mei (met al die lange weekends die een prachtig weer voorspellen) 6 x gaan lopen!?

  Voor mijn gepersonaliseerde juwelen wil ik graag :
  Good vibes only!

 4. tiny

  Uh oh, ik ging ook zeven keer zeggen.
  Maar ik denk dat je in mei veel vrije dagen zult hebben en veel mooi weer én ik ga al juichend (virtueel) langs de straat staan, dus ik zeg 9 keer!
  🙂

 5. josefien

  Ik wil er iets voro mijn jongens opzetten
  boysmom of Raul & Raf <3, iets in die richting in elk geval
  Van mij mag je 5 x gaan lopen deze maand 😉

 6. Kelly

  Leuke intro over jezelf en over mij! 🙂
  Het winnen laat ik aan anderen over want ik heb hier al twee prachtexemplaren (oorringen) van Mooi Ding in mijn collectie (ik heb ze nu zelfs in).

 7. Lien

  Ik gok op 8 loopsessies. You go girl!
  En voor mij zou erop mogen staan ‘find your tribe. love them hard. ‘ of als dat te lang is: hakuna matata!

 8. Pieter

  Leuke wedstrijd!
  Ik zou wel een armband voor mijn vrouw willen winnen, met ‘Parce que c’est toi’. Dit was onze openingsdans. Zou ik wel goed mee scoren denk ik!
  Ik gok op euh… 6 keer gaan lopen.

 9. Sigrid

  Ik kende jouw blog al wel, zij het nog niet zo heel lang.
  Maar leuk om te lezen wie je bent!
  En ik wil wel een kansje maken op zo’n originele armband!
  Misschien wel voor mezelf… met de naam van mijn blog er op: ‘Kat Kat Katoen’, want ik ben best fier op mijn blogje.
  En dan nu een gokje over dat lopen… Er zijn 4 weekends deze maand… maar ook wat verlengde weekends… dus euh… 5 keer? Dat zou ik sowieso al heel knap vinden hoor! Ik kom nog niet aan één keer 🙂
  Enfin, nog veel plezier met de bloghop!

 10. Griet

  5 x gaan lopen lijkt met al een begin? Moest ik zo’n mooi juweeltje winnen zou ik er op zetten “blij zijn & blij blijven”

 11. Kris10

  4 keer lopen!
  Van mij mag er “Geluk zit in kleine dingen” op de armband. Dat stond ook op mijn zoon zijn geboortekaartje dus het is meteen een kleine hint naar de man van mijn leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *