Een bloghop, begot! Dikke merci aan Nina voor de organisatie!

Als het hoppen goed werkt, ben je hier waarschijnlijk terecht gekomen via de blog van iemand anders. Veel kans dat je mij nog niet kent (klein visje, grote vijver). Dus misschien is een kleine voorstelling wel op zijn plaats? Voor wie hier wel soms komt lezen, ik doe mijn best om het ook voor jullie plezant te houden. Want! Spoiler alert! Er valt ook iets te winnen deze keer!

Ik ben Renilde, mama van twee dochters, getrouwd met mediterende treehugger David. In bepaalde kringen wordt naar hem verwezen als ‘de zenmeister’, alhoewel hij echt niet altijd zen is, hoor! Het leven met twee opgroeiende dochters van 8 en 10 is soms een uitdaging, zelfs voor de meest rustige mens.
Zelf geef ik les in het middelbaar, en ben ik graag creatief bezig. Handletteren, bullet journaling, juwelen maken (vandaar ook de naam MooiDing), maar even goed lezen, koken, bakken, lopen, instameeten, buikdansen… Een beetje vanalles. En over dat beetje vanalles blog ik dan ook. Soms vind je hier een receptje terug, soms iets over het ouderschap, bedenkingen over volwassen worden, …

Enfin, neem iets om te drinken, zet u en snuister hier maar een beetje rond. Gegarandeerd dat je wel iets vindt dat je interesseert.  Van alle markten thuis, ik. Of zoiets…

Ik mag jullie met veel plezier doorverwijzen naar de blog van Kelly. Mama, blogger, fotografe en in het echt ook een toffe madam! Sommige van de bloggers uit deze bloghop ken ik ‘in het echt‘. Bizar hoe gewoon het bloggen al zotveel nieuwe mensen op mijn pad bracht. Ga zeker eens Kelly’s verslag lezen van onze shitty dinner. En probeer het zelf ook eens. Zo plezant en stressfree!

Oh ja, de give-away!
Wie een comment schrijft op deze blogpost en juist antwoordt op de schiftingsvraag, maakt kans op een handmade, gepersonaliseerd setje juwelen. Bestaande uit een armband en een set oorringen naar keuze. En daarop komt dan een tekst, of een naam die jij kiest. En heel den boel wordt gratis en voor niet opgestuurd naar jou. Ah ja, want anders is het geen give-away hé!

Klaar voor de opdracht? Ok! In de comment mag je noteren wat er op jouw armband mag komen. Voor jezelf, of voor iemand anders.
En de schiftingsvraag? Hoeveel keer ga ik gaan lopen/joggen in de maand mei?
De Hop duurt tot 31 mei. De winnaars van de wedstrijden worden in de maand juni verwittigd.

 

 

 

Written by mooiding