Ik heb plannen, veel plannen. En altijd te weinig tijd. Sound familiar?

Ik wil al maanden weer meer juwelen maken. Ik heb zelfs een lijstje in mijn BuJo met goeie ideetjes voor leuke quotes op die juwelen. Maar om een of andere reden kom ik er niet toe.
Al een geluk dat het binnenkort Buren Bij Kunstenaars is!
Ik sta tijdens het weekend van 21 en 22 oktober, samen met een groepje in ’t Muzenestje in Roeselare. Ze pakken het groots aan, je vindt er allerlei soorten kunstenaars zoals tekenaars en fotografen. En er is volop animatie voorzien voor kinderen en volwassenen. Ik heb zelfs horen fluisteren dat er zondag buikdanseressen zijn!

Maar dus, die deadline van 20 oktober zorgt er wel voor dat ik het juwelen maken niet meer kan uitstellen. And I like it. Het blijft leuk, creatief bezig zijn. Iets moois maken waar ik achteraf trots op ben.

Zo ook met het handletteren. Ik ben er nu al een tijdje mee bezig, maar het krijtborden maken ligt de laatste tijd een beetje stil. Ook hier komt Buren Bij Kunstenaars op een goed moment. Want dit jaar wil ik ook krijtborden en kadertjes met een quote aanbieden. Handgemaakt. Unieke stuks. En voor wie wil, maak ik ter plekke eentje met een zelf gekozen quote. Het kan allemaal.

Om maar te zeggen, ik ben weer op gang aan het komen. And I like it!

En de workshops handletteren? Wel, die hebben eigenlijk nooit stil gelegen.
Er is binnenkort het demo moment bij De Standaard Boekhandel in de K in Kortrijk. Op 2 december geef ik in de voormiddag een workshop hier in Roeselare, in de vernieuwde Boost Moodshop. En op 9 december sta ik op de pop-up van Feeërieke in Veldegem. Ideaal voor al die komende feestjes.
Zin in een workshopke? Awel, ge zijt meer dan welkom! Stuur mij een mailtje, en we regelen het!

 

Written by mooiding

6 Comments

gerhilde maakt

Bij mij helpt dat ook om opnieuw in gang te schieten, daarom probeer ik mij regelmatig in te schrijven voor een marktje bijvoorbeeld. Al werk ik wel dat ik, nu er al iets meer plaats thuis is, tussendoor toch wel regelmatig creatief bezig ben. Ik ben blij dat dat eindelijk weer kan!

Reply
fieke

Maar zo tof! Mijn mama deed ook eens mee aan Buren bij Kunstenaars (keramiek dingen), en ik vond dat zo leuk om al die andere kunstenaars te zien!
Is die locatie ver van ARhus? Anders moeten we voor de BlogCocktail nog eens komen kijken naar al dat moois dat je maakt…

Reply
Kelly

Goed bezig! Hier is het wat kalmer aan het worden (wintermaanden, hé). Ik maak van de gelegenheid gebruik om even op adem te komen en om wat online cursussen te volgen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *