Het is weer zover! Instameet-time!!

Ik blogde er al eens over, en ik zal dat waarschijnlijk in de toekomst nog doen. Wegens: heel plezant! Wie niet weet waar ik het over heb, lees hier ne keer. Of hier. We hebben nummer drie ook al achter de rug, maar daar heb ik blijkbaar niet over geblogd. Maar de bewijzen staan op Instagram!

Nu zaterdag 11 februari is het tijd voor onze vierde editie. Deze Instameet is een specialleke. Wat er anders is?

  • We spreken af overdag. Van 10u tot 12u. Raar, al die Instagrammers eens zien bij daglicht…
  • We spreken niet af in een of ander hip (pop-up)café in Roeselare, maar in ons Kenniscentrum ARhus (want Bib, dat mag je hier niet meer zeggen). Maar, don’t worry, daar is ook een café, op het eerste verdiep. Drie keer raden waar de Instagrammers gaan zitten…
  • Er is ook een fotowedstrijd! Foto’s met #iRSL kwamen op een lijst. Een jury van professionele fotografen zijn ondertussen de 10 beste foto’s aan het kiezen, en die worden een maand lang geëxposeerd in ARhus.
  • Kinders zijn ook welkom dit keer! I kid you not! De vrijwilligers van CoderDojo komen langs om jongens en meisjes van 7 tot en met 18 te leren programmeren. En voor de kleintjes zijn er spelletjes, boekjes en toffe hoekjes.
  • Het is niet alleen Instameet, het is ook Meet&Tweet. De Twitteraars zijn dus ook meer dan welkom. Zij nodigden Preben Ver Eecke uit, de man die er onlangs in slaagde om een privacy lek bloot te leggen bij Facebook.
  • Roeselize.me is de enige stadspodcast in België, en zaterdag kan je een live opname meemaken. Met burgemeester Kris Declercq. (Of je blijft gewoon hangen op de Instameet)
  • En er is ook een start-to-vlog sessie met Witten Vlogt en Meraki. Hupla!

Kortom, het wordt een leuk weekend hier in ARhus (ik zeg hier, want ik ben deze blogpost aan het schrijven in het ARhus café). Tot dan?

Geen zin om te lezen? Bekijk hier het filmpje, daarin leggen we het ook allemaal uit! Maar wel in het West-Vlaams. En zonder ondertitels…

Written by mooiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *