IMG_20151227_223247

Chai, selfies, vrienden, en cadeautjes…

Ik doe deze maand mee aan een photochallenge op Instagram. Elke dag moet je een foto posten die past bij de gegeven opdracht. Er zaten een heleboel leuke tussen. Er zaten er ook enkele tussen die ik niet deed, omdat de opdracht mij niks zei, of omdat ik er die dag gewoon geen zin in had, of geen tijd voor kon maken.

De opdracht van vandaag was ‘2015 taught me …’ Onmogelijk om dat in één beeld te vangen. Maar wel ideaal om eens over na te denken en iets over te schrijven. Here goes…

Wat ik leerde in 2015:

 • Ik heb wél tijd om boeken te lezen! Ik kijk ondertussen bijna geen tv meer, maar heb het lezen herontdekt. Ik las er dit jaar 35, volgens mijn Goodreads.
 • Goodreads is een onmisbare app. #readingisforawesomepeople
 • Instagram is zwaar verslavend. En écht mijn ding.
 • Ik ben toch een selfie-madam! Alhoewel ik enkele maanden geleden nog tegen iemand zei: ‘ik ben geen selfie-madam, hoor!’ Check mijn Instagram, ge zult verschieten hoeveel selfies ik durf posten! Blijkbaar is er wel iets mis met mijn voorhoofd, want dat staat er bijna nooit volledig op…
 • Footloose zonder Kevin Bacon is zoals frietjes zonder zout…
 • en Instameet organiseren is fijn! Beetje zenuwen vooraf of er nu wel volk zou op afkomen, en hoe dat dan wel zou zijn in ’t echt… Maar zo goed meegevallen. Echt, moet je zelf ook eens proberen! En in 2016 doe ik het gewoon nog eens opnieuw!
 • Femma is de max! Ik maakte mij dit jaar lid, ging naar een aantal activiteiten en werd gevraagd om mee te helpen. Ik twijfelde eigenlijk niet, en zit nu bij ‘het bestuur’ van Femma Roeselare Stad. Straight to the top, y’all!
 • Nieuwe vrienden. Overal kan je er tegenkomen. In all shapes, sizes and colours. Zoenen voor al mijn ‘nieuwe vrienden’ dit jaar! En voor mijn ‘oude vrienden’ ook, natuurlijk!
 • De #kerstruil van Romina was weer heel leuk! Op naar de volgende!!
 • Roeselare is the place to be, people! Het is hier fijn. Als je een beetje uitkijkt, is er hier altijd wel iets te doen. Abonneer je op de nieuwsbrief van Toerisme Roeselare en die van Arhus en je krijgt heel wat tips.
 • Gellish nagels zijn niks voor mij.
 • Han Solo is 30 jaar later (of meer?) nog steeds de enige echte Han Solo. Nog steeds liefde voor Star Wars, dus. #hansoloforever
 • Een weekmenu opstellen en dan de Collect & Go doen. Ik blijf fan.
 • Af en toe eens de weekmenu overlaten aan de mensen van HelloFresh. En aangenaam verrast zijn dat het lekker was. En makkelijk. En ideetjes overhouden voor de weekmenu’s van de toekomst. Zin om ook eens te proberen? Met deze code krijg je 20 euro korting: B9FUW. En ik krijg dan blijkbaar ook iets…
 • Chai is verslavend lekker. Een dag zonder Chai is zoals frietjes zonder zout…

 

Written by mooiding

12 Comments

Wikkelgatjes

Wat leuk om hier te zien dat we enkele raakvlakken hebben: ik ben ook sinds juni femma-lid (al ben ik voorlopig nog niet naar een activiteit kunnen gaan, deels door de komst van onze kleine meid), sinds dit jaar ontdekte ik IG, sinds 2j verhuisd naar Ledegem en nu dus ook vaker in Roeselare te vinden, ik (hartje) boeken maar zoek tijd om ze terug te lezen!!!, havermout is sinds kort mijn favoriete ontbijt,… En nieuwe vrienden zien we ook altijd zitten!!
Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

Reply
tiny

Goh ik dacht bij die Challenge, wat heb ik nu in ’s hemelsnaam geleerd? Dus die heb ik aan me laten voorbij gaan.
Ja, ik moet dringend eens naar Roeselare, die nieuwsbrief is misschien ook een goeie start. Yay voor nieuwe vriendinnetjes, zoentje terug! 😉 En Kevin Bacon, ach ik heb ooit zelfs eens van hem gedroomd… De nieuwe Footloose kan écht niet tippen aan de jaren 80 versie. Aaaah ik heb toch iets geleerd: dat ik Chai ook erg lekker vind. 🙂

Reply
mooiding

Ik vond het ook eerst een ambetante opdracht, maar er is toch iets van gekomen!
Nieuwe bloggers-uit-West-Vlaanderen-date in Roeselare dit jaar? 😉

Reply
Mamafien

Hier ook een IG-verslaving opgelopen afgelopen jaar. Wel nog niet echt een selfie-madam ikke. Die Chai moet ik blijkbaar echt eens proberen, wil ik even hip zijn als mijn medeblogsters. De weekmenu-C&G combinatie is ook hier al meer dan een jaar een serieuze winner. Amai, veel raakvlakken! En ook W-V based! 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *