PhotoGrid_1446580002137

De huidige boost your positivity opdracht gaat over je lichaam. Tevreden zijn met je lichaam. Je lichaam gezond houden, dat soort dingen.

Vind ik wel een beetje moeilijk. De #proudofmybody photo challenge op Instagram heb ik bijvoorbeeld nog niet gedaan. Gewoon geen idee wat ik daarmee moet aanvangen. Een foto van mijn buik omdat die twee kindjes heeft gedragen? Een foto van mijn … omdat … ?? Ik weet het dus echt niet, hoor.

De nieuwe uitdaging vind ik al wat makkelijker. Deze week heeft Kelly het over sporten. Zoals jullie al konden lezen, ben ik weer bezig met een kleine health kick. Bijna geen brood meer voor mij. Ik ga voor fancy ontbijtjes met yoghurt, overnight oats, chiapudding en vers fruit.
En ik ben ook weer wat beginnen sporten. Op zondag ga ik lopen in de enige groene plek hier in Roeselare, het Sterrebos. Zondagmorgen vroeg, want dan mogen de dochters tv kijken en merken ze amper dat ik er niet ben (don’t worry, ik laat ze niet alleen, de vader is thuis, hé). Tijdens de week probeer ik ook nog eens te gaan lopen, meestal is dat op woensdag. Dat loopmoment is altijd een stuk korter dan ik zou willen, want ik wil op tijd beginnen koken en zo. En dan is er ook nog de dubbele buikdansles op donderdag.

Wat mij helpt om alles vol te houden? Afspreken met andere mensen. Serieus. Op zondag loop ik meestal niet alleen. Dus ik ga zeker! Op woensdag loop ik wel alleen, dus het schiet er al eens een keertje bij in. De buikdansles volg ik samen met twee vriendinnen. We carpoolen, we amuseren ons, dus ik blijf ook elke week trouw gaan.

Ik weet het, sommige mensen houden ervan om alleen te sporten. Ik doe het liever samen. Voilà , mijn geheim is eruit! 😉

Written by mooiding

7 Comments

gerhilde maakt

Buikdansles klinkt super! Met vriendinnen sporten vind ik zelf ook extra leuk, helaas lukt het mij sinds onze verhuis niet meer zo goed. Goed bezig met die health kick!

Reply
stine

Alle beweging helpt ! Ik ga sinds eind augustus 3 à 4/week naar de fitness waar ik me afbeul op 5 toestellen, een reeks buik/billen oefeningen doe en 3 krachttoestellen en dat loont !!! Ik let ook fel op mijn eten terug kortom het gaat weer de goeie richting uit, die 6 op de weegschaal lonkt !

Reply
liese

ik loop niet graag met iemand mee. Mijn tempo is heel laag en ik wil niet dat iemand zich moet inhouden voor mij. Als ik babbel kan ik mijn gedachten ook niet ordenen, en dat is net een onderdeel van het lopen!

Reply
mooiding

ooh, maar ik loop ook heel traag… Ik heb mij trouwens laten vertellen dat trager lopen beter zou zijn.
Bij mij is het ofwel babbelen en luisteren, ofwel meezingen met mijn muziek. En aangezien ik echt niet kan zingen, is optie 1 veruit de beste! 😉

Reply
Mirthe

Samen sporten zou niets voor mij zijn. Ik ben dan waarschijnlijk de eerste die opgeeft en dan laat ik de rest in de steek. 😀

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *