Waar ik nu zoal mee bezig ben…

 

Het is al februari, dus officieel mogen Nieuwjaarswensen niet meer. Denk ik.

Maar kijk, ik ga het toch nog doen. Maar ik hou het kort. Ik wens jullie en iedereen die jullie lief is een goeie gezondheid. That’s it. Want daar begint het mee, en al de rest volgt dan wel.

Je zag het misschien al wel opduiken op mijn insta, maar ik heb iets raars aan de hand. Al enkele jaren eigenlijk. Een hele reeks van symptomen. Van het soort waarbij je paniekerig doorverwezen wordt naar Spoed met een bloeddruk van 24/14, tot het soort waarbij je er gewoon uitziet alsof de botox injecties in je lip mislukt zijn. En nog een hele reeks symptomen tussenin.

Momenteel zijn ze bezig allerlei ziektes uit te sluiten, via heel wat testen en onderzoeken. Ik blijf gewoon werken, maar moet regelmatig een ‘ziektedag’ inlassen voor de onderzoeken. Ondertussen blijft ons gezin verder evolueren (tienerdochters in de dop, met wat extraatjes) en dat brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Waardoor het momenteel allemaal wat moeilijker loopt. En ik vind dat wel kak, maar blijkbaar moet het nu even zo.

Maar dus, die gezondheid hé. Voor jullie. En hopelijk ook voor ons.

 

Written by mooiding

5 Comments

Evi

Oei, niet fijn he! Ik duim dat je snel resultaten weet, want die onzekerheid lijkt me enorm vervelend te zijn.

Reply
Brigitta Vangeel

Ook ik duim mee voor het resultaat! Ik heb zelf ook een reeks symptomen en nu aan het wachten op onderzoeken. En inderdaad verder werken, zelfs gestart als zelfstandige in bijberoep maar ook regelmatig paniek en angst. Maar we komen er wel!!! Nog veel moed! Ik hoop dat je snel meer weet!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *