https://instagram.com/p/4GfxYKRudL/?taken-by=renilde_r

Pay it forward! Hebben jullie die film ooit gezien? Met één van mijn favoriete acteurs, Kevin Spacey. In het kort: je doet iets goeds voor drie mensen. Die doen dan zelf ook iets goeds voor drie andere mensen. En zo creëer je een betere wereld. Klinkt goed hé!?

Toen ik de challenge op Instagram zag passeren, twijfelde ik geen minuut. Ik zat bij de eerste drie reacties, en zal dus op één of manier verrast worden door Simone van Foodquotes.nl. Binnen het jaar. Spannend!

Zelf postte ik ook een oproepje, waardoor ik nu ook 3 mensen in de watten mag leggen. Marieke van UniqueMarieke was de eerste om te reageren. Zij doet al aan ‘pay it forward’, leuk dat ze nu zelf ook eens verwend wordt! Heel creatieve madam, dus daar vind ik zonder problemen wel iets leuks voor!
Nummer twee was Rimco van Rimco’s rimboe. Zijn blog gaat vooral over de moestuin en alles wat daarbij komt kijken. En laat tuinieren nu net weer hip zijn, dus daar vinden we zeker ook een leuke verrassing voor!
En de derde reactie kwam van Fleur. Voor zover ik kan uitmaken heeft Fleur geen blog. Dat maakt het iets moeilijker om te achterhalen waar ze zoal mee bezig is. Maar op haar Instagram zie ik vooral gezonde gerechtjes en loopfoto’s. Dus daar kunnen we ook al iets mee.

Nu het eindelijk vakantie is, Heb ik alle tijd van de wereld om erover na te denken… Tips zijn trouwens altijd welkom!

En hey, zelf ook een ‘Pay it forward’ challenge starten op Instagram mag altijd. Drie mensen gelukkig maken, wie kan daar nu tegen zijn!?

payitforward-0003

Written by mooiding

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *