selfiestick

Nu is het echt voorbij. Helemaal gedaan. Geen hashtag-boost-your-positivity meer. Maar we sloten af met een ‘bang’. De blogbrunch.

Het concept: alle deelnemers van de #boostyourpositivity konden zich inschrijven voor een bloggersbrunch in Gent. In deze fijne plek. En daar konden we elkaar eens in ’t echt zien. En eens echt babbelen met elkaar. Leuk, lekker, fijn. Ik heb ervan genoten! En ik leerde veel bij, zoals:

– Sommige bloggers bloggen elke dag! Zoals Elke van Yellow Me en Myriam van Bubbliciously Me. Yep, elke dag. Dat kan ik niet. Maar chapeau voor jullie zeg!

– Bloggers zijn gewone mensen. Zelfs diegene die al jaaaren bezig zijn. En heel populair zijn. En waar je naar opkijkt. Dus ook Oon en Lillith. Ja, zij ook!

– Sommige mensen zijn in het echt even zot als op hun blog. Ze schrijven zoals ze spreken en zeggen wat ze denken. Zoals Romina van Big City Life. Ook Martine van Tinyblogt was even tof in het echt als op de blog. En een West-Vlaamse!

– Ik kan niet poseren. Ik kon het al niet voor een amateurfotograaf. En, o verrassing, ook een professionele fotograaf slaagt er niet in mij op een flatterende manier vast te leggen. Het resultaat is er nog niet, maar mijn stuntelige pogingen om ‘spontaan’ te zijn en ‘met mijn lichaam te bewegen’ doen het ergste vermoeden. Oh well, ik word dan maar niet de nieuwe Kate Moss.

– Er zijn gigantisch veel toffe blogs, jong! Mijn Bloglovin’ is ondertussen uit zijn voegen aan het barsten! Het volgen van al die blogs wordt stilaan een fulltime job… Een kleine greep uit de blogs die ik dankzij de brunch (beter) leerde kennen: Heidi van Laloe, Kathleen van Verbeelding, Katrien van This is how we read, Annelore met haar 4 kinders en bakfiets van Compleet geluk, Katrien van Grafisch werkt (die meedoet aan mijn Pinterest ping-pong), Kelly Steelandt waarmee ik een klapke deed aan de wc’s en nog zo veel anderen….

– Dat eerste lentezonnetje doet deugd!

– Een selfiestick past in een handtas. Het blijft een bizar ding, maar het past in een handtas.

En nog een speciale dankuwel aan Sabrina om mee met mij op de foto te staan! Sorry dat uw foto nu verpest zal zijn…

Written by mooiding

8 Comments

Sabrina

Ha, maar nee, Renilde! De andere blogsters moeten ons maar dankbaar zijn dat wij met ons geklungel zorgen dat zij er tenminste kei-professioneel uitzien! 😉

Reply
oon

O ja, we zijn gewoon maar mensen die gewoon maar wat doen en daar plezier in vinden. Jammer dat ik je niet echt sprak, maar we breien er nog wel eens een vervolg aan.

Reply
oon

Ha! Ik sprak je natuurlijk wel écht.
Ik ben duidelijk te snel aan het doorklikken om alle verslagen te lezen 🙂

Reply
Falderie

Die fotograaf! ik probeer het te vergeten maar ik heb nu al schrik voor de foto’s van de “spontane acties” 🙂

Reply
Kathleen

Haha! Ik heb die fotograaf zeer subtiel weten te ontwijken en misschien maar goed ook. En ik heb precies wat gemist met die selfie stick. 😀

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *