Het is de laatste, ik beloof het.

Ik vertelde jullie al over mijn eerste Secret Santa kaartje. Dat deed ik hier. Ondertussen kwamen er nog twee kaartjes bij!

Secret Santa

Eentje van Roos. Ik kreeg een heel leuke compilatie van al haar nieuwjaarskaartjes van de voorbije jaren. En natuurlijk wensen voor 2015.

En dan was er ook nog het kaartje-met-knoopjes-en-gehaakt-extraatje van Naadjes en draadjes. Leuk gedaan allemaal! Het gaf de kerstperiode nét dat tikkeltje extra dit jaar.

Goh, ik vind het jammer dat het ondertussen allemaal voorbij is…

Ik heb de smaak te pakken en heb mij ondertussen ingeschreven op Swapperdeswap. En binnenkort doen we een eerste ‘meet and greet’. Dat betekent dat ik best weer begin onderzoek te doen, waarna ik kan beginnen knutselen! 2015 wordt een fijn jaar, ik voel dat al hé!

Written by mooiding