Yihaaa!

20141226_104441

Gisteren Secret Santa post gekregen. Van deze madam. Zotjes! Een super leuk kaartje. Waarin verwezen werd naar mijn wishlist. Waar deze bad boy opstaat. En dus kreeg ik nog een demonstratie van wat die allemaal kan. Stickers, flockjes… Noem maar op. OK, dat wordt dan mijn eerste grote aankoop van 2015. Bedankt Lize, voor het laatste duwtje in de juiste richting!

Dan maar zelf aan het knutselen gegaan. Want ik kreeg ook drie bloggers die ik Secret-Santa-gewijs mag verrassen. Ik ben enkele weken geleden begonnen hun blogs uit te pluizen.  Ik had wel al een goed idee welke kant ik voor elk van hen uit wilde.

Secret Santa post voor…

A photo posted by renilde (@renilde_r) on

Nadat ik mijn jongste dochter in bed kreeg, ben ik dus begonnen. Zo leuk zeg. Gewoon op papier een beetje prutsen. En mensen dingen toewensen. En ook nog voor elke blogger een klein passend cadeautje meesturen. I love it!

En het was inderdaad zoals Tess beloofde, stress-free. Hopelijk volgend jaar weer van dat!!

Written by mooiding

2 Comments

Cupcake Ilse

Hallo Renilde,
Super bedankt voor het leuke kaartje en de fantastische verrassingen 🙂
Dat boekje vind ik echt TE schattig!
Ik wens jou ook het allerbeste voor 2015.
Groetjes,
Cupcake Ilse

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *