Pinterest! I <3 Pinterest!

pinterest-you-complete-me-puzzle

Ik wil starten met een Pinterst ping-pong. Hiervoor ben ik op zoek naar bloggers die willen meedoen. Hoe zit het in elkaar?
Awel, ik kijk eens op mijn gigantische Pinterst en zoek daar iets uit voor jou. Ik stuur dat naar jou (ja, jij daar) door. Jij doet daar iets mee. Maken, koken, bakken, al naargelang de instructies van de Heilige Pinterest. En dan schrijf je daarover een blog. Dat was de ping. En dan nu de pong: jij stuurt mij iets van op jouw Pinterest. En dan doe ik daar iets mee. En schrijf erover op mijn blog. En dan is het weer ping, en weer pong. Tot iemand het beu wordt.

Zie je’t zitten? Ik zeker, zulle!

Goesting om mee te doen? Schrijf hieronder maar iets neer en ik contacteer je met een leuke Pin!

Heb je geen blog? Het is misschien de moment om ermee te beginnen!? Maar je mag ook gewoon zo meedoen, hoor. Ik ben daar nogal een gemakkelijke in.

 

Written by mooiding

16 Comments

Nele

Eigenlijk wil ik ook wel. Ik heb geen blog, maar al even aan het overwegen om misschien toch maar eentje te starten. Misschien is dit het moment! (eerst nog wel even het boek van de blogkoningin gaan kopen ๐Ÿ™‚ ). Conclusie: I’m in!

Reply
Vanessa

lijkt me een grappig idee. En ik ben dol op Pinterest. Dus ik doe mee met de Pintereqst-ping-pong. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat je voor mij in petto zou hebben. En ik heb al voorpret dat ik ook iets voor jou mag uitkiezen!

Reply
mooiding

Hoi Vanessa
Ik ben even gaan rondneuzen op je blog en je Pinterest.
Ik vond deze pin wel passen bij jou, vanwege het schrijven en zo. Iets wat eigenlijk niet veel werk is, maar het is zo een van die dingen waar je gewoon moet aan beginnen. En in je opruimwoede ben je misschien een onvolledig Scrabble spel tegengekomen? Twee vliegen in รƒยฉรƒยฉn klap…
https://www.pinterest.com/pin/289356344782364284/
http://www.morningcreativity.com/scrabble-fridge-magnets/

Stel dat je geen Scrabble letters over hebt, dan mag je ook voor deze kiezen:
https://www.pinterest.com/pin/289356344782340002/
http://www.morningcreativity.com/diy-bead-bow-tie/

Ik kijk uit naar je blogpost. En je uitdaging voor mij!!

Reply
mooiding

๐Ÿ˜‰
Zin om mee te doen??? Ik kan wel iets leuks vinden voor jou op mijn Pinterest, hoor!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *