Pinterest! I <3 Pinterest!

pinterest-you-complete-me-puzzle

Ik wil starten met een Pinterst ping-pong. Hiervoor ben ik op zoek naar bloggers die willen meedoen. Hoe zit het in elkaar?
Awel, ik kijk eens op mijn gigantische Pinterst en zoek daar iets uit voor jou. Ik stuur dat naar jou (ja, jij daar) door. Jij doet daar iets mee. Maken, koken, bakken, al naargelang de instructies van de Heilige Pinterest. En dan schrijf je daarover een blog. Dat was de ping. En dan nu de pong: jij stuurt mij iets van op jouw Pinterest. En dan doe ik daar iets mee. En schrijf erover op mijn blog. En dan is het weer ping, en weer pong. Tot iemand het beu wordt.

Zie je’t zitten? Ik zeker, zulle!

Goesting om mee te doen? Schrijf hieronder maar iets neer en ik contacteer je met een leuke Pin!

Heb je geen blog? Het is misschien de moment om ermee te beginnen!? Maar je mag ook gewoon zo meedoen, hoor. Ik ben daar nogal een gemakkelijke in.

 

Written by mooiding