Ik botste onlangs op deze post. Een kerstruil! Met onbekenden. Lijkt mij toch wel dikke fun. Ik heb me dus meteen ingeschreven, vaneigenst.

Het leukste aan de hele kerstruil vind ik de inspiratiepagina. Pinterest to the rescue! Eén van mijn eerste borden op Pinterest was mijn wishlist. Komt dat even handig uit, zeg!

Plus, je zal het niet geloven, maar woensdag ben ik jarig. 35 al! Hieronder een kleine greep uit mijn wishlist. van klein budget tot heel groot budget. Hey, you never know wie er meeleest hé…

wishlist 1

Hoe koddig zijn die onderzetters? Ik ben meteen in kerststemming, en de Sint is hier nog niet eens gepasseerd!

wishlist 2

 

Moet er nog taart zijn? Ik bak heel graag, maar heb nog geen enkele ‘serveerschaal op voet’. En dat voor al die mooie en lekkere taarten… Die chocolade-rode-bieten-taart van dit weekend zou daar bijvoorbeeld heel mooi op geweest zijn.

wishlist 5

In de categorie ‘veel te duur, maar je weet maar nooit’, de Silhouette Cameo. Een super-de-luxe printer, die ik in mijn dromen dagelijks gebruik om mooie flock-ontwerpjes uit te printen, die ik dan diezelfde avond nog strijk op de T-shirts en zo van mijn dochters.

wishlist 4

Een powerbank. Om onderweg mijn smartphone of tablet op te laden. Hiep hoi, nooit meer stress voor een gsm die bijna plat is. Enige nadeel: mijn handtas is nu al veel te zwaar, maar kom, ik kan altijd nog een flesje parfum / flesje deodorant / handzeep / handcrème / zonnebril of zo thuis laten. Of ik zie het gewoon als gewichtheffen?

wishlist 9

Een sjaal, van de Hema. I like it. En ze hebben ook een bijpassende portemonnee. Als dat niet handig is!? Zo helemaal op elkaar afgestemd, zou er wel cool uitzien. Als ik zo, met mijn zig-zag-sjaal mijn zig-zag portemonnee uithaal…

 

wishlist 7

Het ultieme cadeau voor iemand met veel centen en veel liefde voor mij. De Superchef!! Een Thermomix mag voor mijn part ook, alleen is dat nog iets duurder, dacht ik. Daar kan je zo goed al alles mee maken. Ik heb het nog nooit gebruikt, maar het klinkt super. Maar dus ook een droommachien.

Voila, schrijf je allemaal in voor de kerstruil en vergeet je inspiratiepagina niet!

 

 

Written by mooiding