homesale1

Mooi ding deed nog eens een homesale. Dat was al eventjes geleden. Maar in alle eerlijkheid, nog maar de derde. Want Mooi Ding bestaat nog maar één jaar.

Ik hoor het u al denken, wat is dat nu weer, een homesale? Denk Tupperware, maar veeeel leuker! Zonder die uitleg over pottekes en kook- en baktips. Zonder catalogus waaruit je moet kiezen. En zonder prijzen die er toch een heel klein beetje over zijn… En zonder wachttijd ook. Wat ik meebreng die avond, mag je kopen en direct meedoen naar huis. Of aandoen, kan ook altijd. Wil je bijbestellen? Ook geen probleem.

Het concept: je nodigt een aantal vriendinnen uit. (Ter info: mannen zijn steeds welkom. Alleen in de praktijk merk ik dat de meeste mannen liever ver uit de buurt blijven op zo’n avondje. I wonder why…) De gastvrouw zorgt voor een drankje en een chipje of een nootje of iets anders om te knabbelen. Is natuurlijk niet verplicht, maar wel leuk hé. Ik kom met enkele curver boxen vol juwelen en palm de tafel in. En daarna kan het beginnen: kiezen, passen, twijfelen, bestellen, kopen, … En tetteren! 😉

En de gastvrouw? Die krijgt een procentje op de verkoop van de avond. Kan zij zich ook nog eens lekker laten gaan!

homesale2

 

 

Written by mooiding