fibri

Vorige week had ik last van ‘draai-duizeligheid’. In het kort uitgelegd: elke keer ik mijn hoofd draaide, zat ik op de theekopjes in Bellewaerde. De hele kamer was aan het draaien. Na enkele dagen verminderde het echte draaien, maar ik bleef rondlopen alsof ik heel erg dronken was. Which I wasn’t. 

Na iets meer dan een weekje ‘out’, ging mijn werkweek vandaag weer van start. Op maandag mag ik thuis werken! Op het programma: heel wat verbeterwerk, voorbereidingswerk en planning voor de laatste schoolweken.

En ook een kort bezoekje aan Arhus. Want het is de week van het Hartritme. Je kan in Arhus een gratis hartcheck laten doen. Heel simpel. Gewoon via een app op een smartphone. Je hebt er maar tien minuutjes voor nodig. Er zijn mensen aanwezig van de app zelf en ook medisch personeel van AZ Delta. Je hebt zelf geen smartphone nodig, zij hebben alles mee.

Ik kreeg vandaag 10/10! Ok, ik was daar waarschijnlijk de jongste vandaag. Maar iedereen vanaf 18 is er welkom! Waarom ik aan mijn leeftijd al zorg wil dragen voor mijn hart? Dat verhaal kan je hier lezen.

Maar dus, kom eens naar Roeselare. Ga zeker eens in onze bib rondkijken. En laat je hart eens screenen. You never know.

Written by mooiding