2015-04-11 14.19.07

Bad hair days are the worst…

Hoe dat hier gaat met die health kick? ’t Is goed, je mag dat vragen. Ik vind dat niet erg. Ik hoorde het u al lang denken, daarmee dat ik er zelf over begin.

Ja, niet goed hé zeg. De paashaas is hier geweest. En op school. En bij oma en opa. En dan kwamen de paasklokken ook nog eens langs bij de andere oma en opa. Chocolade in overvloed dus. Lekkere chocolade dan nog.

Ik ben nog steeds bezig met ‘gezonde voeding’, maar ik zondig stevig tussendoor. Er werd al chocoladetaart gemaakt (ik at, echt waar, een klein stukje). Ik at ook al een paashaas of twee. En een eendje. En veel kleine Milka eitjes. Bruine met een kleine crunch vanbinnen. Zo lekker…

Het enige dat echt goed stand houdt, dat zijn mijn gezonde ontbijtjes. Chia pudding met vers fruit. Ik maakte deze week zelfs mijn eigen amandelmelk voor de pudding. Super makkelijk, kijk hier maar eens!

En de squats? Ik doe flink mijn best hoor! En als ik echt zin heb, dan ga ik zelfs nog wat touwtjespringen ook! Maar hey, #effyourbeautystandards! Ik ben er al 35 en het valt allemaal nog heel goed mee! Behalve als ik dus een bad hair day heb…

Written by mooiding