U bent gewaarschuwd!

U bent gewaarschuwd!

Ja, lap. Ne mens wordt dan leerkracht, dan krijg je twee maanden vakantie. Twee maanden! Niemand die naar mij wil luisteren!? Dat gaat dus niet hé. Vandaar; een lesmomentje!

Een bekentenis. Ik ben Pinterest-verslaafd. Een beetje. Veel.
Er zijn dus maar twee mogelijke reacties op deze ontboezeming.

Mogelijkheid nummer 1 (en mijn persoonlijke favoriet): “Ik ook!”
Dat is dus super hé! Dan kunnen we mekaar ne keer volgen op Pinterest en zien of we zouden overeen komen. Ik denk dat hier wel veel waarheid in zit!

Mogelijkheid nummer 2: “Wat is da nu weer?”
Laat het mij ne keer uitleggen.
Pinterest is een gi-gan-tisch prikbord! Online! Dus, een oneindig groot prikbord, en daar kan je alles op pinnen wat je wil. Alles hé. Ah ja, want tinternet is grooooooot.
De eerste keer dat ik op Pinterest terecht kwam, vond ik dat allemaal nogal onoverzichtelijk. Ik snapte ook niet direct wat ik daarmee moest doen. Maar de tweede keer dat ik er arriveerde, werd het mij plots duidelijk. Het is gewoon een magische plek! Waar ik al mijn dromen en wensen kan bewaren. Kom ik iets tegen op tinternet dat ik wil maken / wil uitproberen / wil HEBBEN / wil proeven / wil lezen / wil… , awel dan steek ik daar een pinneke in en dan komt dat hier terecht. Zo kan ik het altijd terugvinden!

Meestal pin ik gewoon dingen die ik ergens online vond, of op Pinterest. Zoals lekkere receptjes of knutseldingen die ik eens wil maken met mijn dochters. Of zonder mijn dochters (oh, dat ziet er erg uit, zo neergeschreven). Soms zet ik er dingen op die ik zelf gemaakt heb. Ik heb ook een bord met grappige quotes. En nog heel veel andere borden… En ge zult zien hé, ik doe zo mijn best om alles goed te organiseren, en toch zit er soms ne keer een knutselprojectje bij mijn recepten, of omgekeerd… Daar gaat mijn bord dan hé!

Maar dan nu: mijn probleem. Op vandaag heb ik al 3621 3632 pins. Hmmm… Ik denk niet dat ik ze al allemaal uitgeprobeerd heb… Vandaar mijn beslissing: in deze laatste vakantieweek ga ik elke dag iets maken/proberen/… dat ik gepind heb. En ik ga dat hier documenteren. En pinnen, natuurlijk! Ha!

En vandaag begin ik met deze. Of misschien toch deze,  want dat is voor een geboortecadeautje, en dat moet tegen het weekend af zijn.  En dan heb ik nog keuze uit 3619 3630 andere pins…

pinterest wrist

Written by mooiding