handlettering

 

Mijn kinderen hebben geluk. Hun grootste probleem van de dag: Aiko (8) wil meer tv kijken dan ze mag van ons. Mila (6) vindt het niet eerlijk dat ze vroeger naar bed moet dan haar zus. #firstworldproblems.

Ze hebben allebei een superpapa, een mama, vriendjes, oma’s, opa’s, uitgebreide familie, al het speelgoed waar ze van kunnen dromen en kasten vol kleren. Er is altijd iemand thuis voor hen, ze worden geholpen bij hun huiswerk waar nodig. Ze krijgen lekker en gezond eten, mogen spelen, hebben hobby’s waarin ze zich mogen uitleven. Ze komen niks tekort.

Maar dat is jammer genoeg niet altijd in elk gezin zo. Soms gaat het even moeilijk. Soms hebben mensen wat hulp nodig. Eventjes maar, om er weer bovenop te komen. En laat dat nu net zijn wat ze doen bij het Simbahuis in Liedekerke. Opvang bieden aan kinderen waar het even niet zo goed gaat.  Extra ondersteuning voor gezinnen die wel van wat meer wakker liggen dan onze #firstworldproblems.

Vandaar dat ik graag meewerk aan de actie van SOS kinderdorpen om geld in te zamelen voor Het Simbahuis. Omdat ze daar met iets schoons bezig zijn.

Je kan bij mij iets schoons komen maken, want ik bied zelf ook iets te koop aan op deze veiling voor het goede doel. Een workshop juwelen maken met handlettering voor een groepje van 5 (give or take). De workshop duurt een goeie twee uur en is gewoon bij mij thuis, hier in Roeselare.

Kijk zeker ook eens rond naar de rest van het aanbod

Staan op mijn wishlist:

Zin gekregen? Bieden maar!

Written by mooiding