Eentje uit de oude doos – bloggers in RSL

 

Ik deed mee aan de ouderzonden bloguitdaging. Dat het hier genen vetten geworden is, dat had je wel al gezien.

Wat heb ik eruit geleerd? Bloguitdagingen zijn niks voor mij. Eén opdracht niet gehaald, en het hoeft niet meer voor mij. Ook las ik zo overal een beetje hetzelfde wat ik wou schrijven, dus dan ben je ook klaar.

Maar kom, onwards and upwards! Er mag weer geblogd worden!

Ik ging vorig weekend naar een Blogcocktail bij de BlogBoost van Nina. Naar goede gewoonte deed ik van carpool met Bert en Lieselot. En niettegenstaande dat Bert mij vooraf gevraagd had om astemblieft een beetje te zwijgen in de auto, waren de gesprekken in de auto weer top! De enige reden waarom we content zijn dat Nina niet wat dichterbij woont.

Of ik door het bloggen vrienden heb gemaakt, vroeg Nina in aanloop naar de BlogCocktail op haar FB pagina. Awel, ja dus! Eigenlijk best wel zot hoeveel mensen ik de afgelopen jaren leerde kennen via de blog of via IG. En vakanties zijn traditioneel een moment om met een aantal mensen af te spreken. Zot hoe het kan klikken met mensen die je eigenlijk enkel online kent. En dat die partners of kinderen het dan ook nog eens goed doen samen. What are the odds!?
Het kon ook evengoed slecht aflopen in het echt. Maar tot nu toe: nothing but love for you people! 

Dus als ik efkes een blogdipke of een Insta-overload heb, denk ik aan al het positieve dat er al uit voortkwam. Dankbaar, jong!

Dus, we doen hier nog efkes verder, en zien wel waar we uitkomen…

 

Written by mooiding