Genoeg gegeten, deze feestdagen? Volledig passend in het seizoen, de Snack Tag!!

Deze vragenlijst werd bedacht door Merel van Lotus Writings. Ik werd op mijn beurt getagd door Daan van That’s life. Bestaat er een tag die beter past bij mij? I don’t think so! Maar, het lijstje komt oorspronkelijk uit Nederland, dus vergeef mij dat ik het wat ver-Belgisch-t heb.

Wat is je favoriete fastfood restaurant?

Ik twijfel tussen MacDo of Pizza Hut. Lichte voorkeur voor MacDo. Vooral omwille van de speeltuin voor de dochters. Rustig kunnen eten, het is een luxe, eens je kinderen hebt. Trust me.

Zoete of zoute popcorn?

Zoet. Zoeter. Zoetst. Altijd.

Wat is je favoriete ijsje?

Ben and Jerry’s. Half baked of Cookie Dough. Met één van beide doe je mij altijd een gigantisch plezier.
En als het op verplaatsing mag, dan kies ik voor Ferrero-ijs bij Gelateria Da Vinci in Brugge. Best ice cream ever. Trust me.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt

Cheesecake!
Voeger zou ik chocoladetaart gezegd hebben, maar sinds ik zelf voor het eerst cheesecake maakte, staat die met stip bovenaan.
Let op, ik heb het niet over kwarktaart met fruit in. Ik heb het hier over New York Style Cheesecake. Die moet eerst gebakken worden, maar is het lekkerst helemaal fris uit de koelkast.
Elke keer ik de kans krijg, proef ik de cheesecake. En eerlijk? Nog geen enkele cheesecake gegeten die lekkerder was dan de mijne! Trust me.

Cheesecake!! (foto en echtgenoot van Lieselotte)

Take-away of zelf iets te snacken maken?

Als ik zelf kook, is het meestal (redelijk) gezond. Dus als we zondigen, dan gaan we voluit! En kiezen we voor frietjes. Niks zo lekker als frietjes van de frituur. Trust me.

Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Zot! Wat voor een vraag is dat nu weer? Uiteraard kies ik voor M&M’s. Ik had het zeker al gezegd? Maar zoet krijgt hier bijna altijd de voorkeur. Ok, ik heb een suikerverslaving. I know. I can live with that.

Wat is je favoriete tussendoortje?

Pffff, dat varieert. Maar ik hou wel van een echte candybar. Liefst een Snickers of zo. Lekker!

Warme of koude appeltaart?

Warm. Zeker weten. Met een bolletje ijs. En een beetje slagroom. Zei daar iemand suikerverslaving?

Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Een cola zero. Meer moet dat niet zijn.

Welke snack ligt er naast je frietjes?

Een frikandel met joppie-saus. Klinkt misschien raar, maar dat is zo lekker. Trust me.

Wat is je favoriete chipssmaak?

Pringles sour cream and onions. Geen idee hoe die heten in het Nederlands. Ze zitten in een groen buisje. Smaken heerlijk. Enige nadeel: je gaat er heel hard van uit je bek stinken. Trust me.

 

En dan nu: ik geef de fakkel door! Aan Lieselot van Shout your heart out en aan Virginie van Girl with a bellygift. En dan ga ik nu vlug een koekske eten!

Written by mooiding