August

In  april kwam ik via-via op de FB pagina van Susannah Conway terecht. Ze organiseerde een Instagram Photo Challenge onder de naam April love. De spelregels? Je neemt elke dag een foto volgens het opgegeven kernwoord. En dan op Instagram gooien met de juiste hashtag. Toen was dat #aprillove2015. En elke dag ook de opdracht erbij.

Dat was mij heel goed bevallen! Ik hou van Instagram, maar soms is het wel handig als je een soort opdracht krijgt. Anders post ik elke dag gewoon foto’s van mijn kinderen. Of van een overvolle wasmand. Of van mijn Tolino…

Blijkbaar is ook Susannah Conway enthousiast, want ze lanceert een nieuwe uitdaging voor augustus. Hierboven zie je al de dagelijkse opdrachten voor augustus. Dus op 1 augustus wordt dat een foto van mijn ontbijt met #breakfast en #augustbreak2015.

Doe je ook mee?

https://instagram.com/p/18lkW9xuco/

 

Written by mooiding