Mail deze week!

Rarara…

A photo posted by renilde (@renilde_r) on

Ik kreeg van Tess de drie bloggers die ik mag verrassen met een #SecretSanta! Alle drie bloggers die ik nog niet kende, maar nu dus ben beginnen volgen. Al van bij de eerste blik op blog 1 en 2, wist ik al min of meer welke kant ik uit wilde. Blogster nr. 3 lijkt me iets moeilijker te peilen, maar dat lukt zeker ook wel. Ik heb nog even tijd!

Ondertussen ben ik ook volop aan het sprokkelen voor de #kerstruil. Verzenden mag vanaf 15 december, dat is dus heeeeel binnenkort! Gisteren voor het eerst beseft dat deze #kerstruil betekent dat ik zelf ook iets zal krijgen! Van iemand die ik helemaal niet ken. Zo spannend zeg!

De Secret Santa met de vriendinnen staat morgen op het programma. Het cadeautje is er al, nog geen idee wie het roze ding zal kiezen. En of ze content zal zijn… Maar ik hoop het in elk geval!

En dan is er onverwacht nóg een Secret Santa bijgekomen! In de klas. Op de laatste schooldag organiseren we een klein kerstfeestje, met cadeautjes! Ik heb gemerkt dat je met een klein budget van 5 euro echt wel leuke dingen kan vinden. Afwachten of de leerlingen dat ook vinden…

En dan nu, tussen het verwennen door, nog even de tijd nemen om examens te verbeteren, punten in te geven, te klassenraden, te oudercontacten etc. Als het hier dus even stil is, je weet waarom hé!

 

Written by mooiding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *